На Уманщині син напідпитку вбив батька

На Уманщині син напідпитку вбив батька

Син, у стані алкогольного сп’яніння, завдав батькові смертельних ударів. Уранці він виявив тіло батька та викликав поліцію. Правоохоронці затримали зловмисника та оголосили про підозру. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

26 липня близько 08:00 до Уманського районного управління поліції надійшло повідомлення від 30-річного жителя села Кочержинці Уманського району. Чоловік повідомив про смерть батька. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.  При огляді поліцейські виявили на тілі чоловіка численні садна та синці. Слідчі направили тіло чоловіка на судово-медичну експертизу. За висновком експерта смерть потерпілого настала внаслідок тяжких тілесних ушкоджень.

Оперативники провели низку слідчо-оперативних заходів та встановили, що 25 липня 74-річний батько та 30-річний син розпивали алкогольні напої. На ґрунті неприязних відносин між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Син завдав батькові численних ударів по обличчю та тулубу. За кілька годин унаслідок тяжких ушкоджень чоловік помер.

30-річний зловмисник у скоєному зізнався, розповів правоохоронцям, що мав з батьком давній конфлікт на ґрунті побуту. Його затримали у процесуальному порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі провели необхідні процесуальні дії та оголосили  зловмиснику про підозру у вчиненому. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x