Черкащанин зґвалтував прикуту до ліжка пенсіонерку

Черкащанин зґвалтував прикуту до ліжка пенсіонерку

80-річна жінка не могла чинити будь-якого опору, бо прикута до ліжка через фізичні вади. Чоловік вчиняв відносно неї насильницькі дії сексуального характеру. Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

26 липня працівники Черкаського районного управління поліції затримали 36-річного черкащанина, якого підозрюють у насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом із 80-річною жінкою. Про протиправні дії чоловіка поліцейським повідомили рідні пенсіонерки.

Під час з’ясування всіх обставин правоохоронці встановили, що чоловік застосовував фізичне та психологічне насильство. Чоловік розумів, що пенсіонерка через похилий вік та фізичні вади, адже є інвалідом І групи, не зможе чинити йому будь-якого опору. Тож він вчинив відносно неї насильницькі дії сексуального характеру.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, повідомили черкащанину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x