Випускникам розказали про майбутні професії

Випускникам розказали про майбутні професії

Із метою сприяння зайнятості молоді Черкащини та активізації зусиль роботодавців у пошуку потенційних кадрів на базі Черкаського державного технологічного університету за участю Черкаського міського центру зайнятості відбувся «Ярмарок вакансій» для випускників навчального закладу. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаському МЦЗ.
Представники провідних підприємств та організацій регіонального, всеукраїнського та міжнародного рівнів презентували актуальні вакансії на постійну роботи та роботи сезонного характеру
Потенційні роботодавці закликаючи випускників до співпраці, розповіли про нюанси роботи на тій чи іншій посаді та про можливі перспективи кар’єрного росту.

«Ми пропонуємо скористатися унікальною нагодою продуктивної співпраці з потенційними роботодавцями. Водночас фахівці центру зайнятості допоможуть визначитися молоді з професією, створити професійне резюме та ознайомитися з переліком актуальних вакансій», – наголосила директор Черкаського міського центру зайнятості Оксана Щербак.
Всі охочі отримали фахові консультації щодо послуг служби зайнятості. Абітурієнти ознайомилися зі спеціальностями та навчальною базою закладу, 15 – пройщли психодіагностичне тестування на виявлення особистісних схильностей до певних професій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x