Гралися з гвинтівкою: на Уманщині 7-річний хлопчик вистрелив у брата

Гралися з гвинтівкою: на Уманщині 7-річний хлопчик вистрелив у брата

Хлопчик взяв споряджену пневматичну гвинтівку та поцілив у брата. Інцидент стався в селі Синиця на Уманщині 31 липня. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Батько залишив пневматичну зброю на вулиці, а потім разом із дружиною та дитиною поїхав у справах до сусіднього села. Удома без нагляду дорослих залишилися двоє 7-річних хлопчиків.

Під час гри один із братів узяв гвинтівку та поцілив в іншого. Свідком події став їхній товариш, який також перебував на подвір’ї. Він покликав на допомогу сусідів, а ті викликали швидку. Поранену дитину госпіталізували до Уманської центральної лікарні. Медики прооперували хлопчика, зараз його стан задовільний.

Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини. За фактом події слідчі Уманського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження  за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ.

– Батьки, тримайте під контролем дозвілля своїх дітей. Пам’ятайте, що їхнє життя залежить лише від вас, – ідеться в повідомленні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x