У Черкасах близько 200 будинків залишилися без гарячої води

У Черкасах близько 200 будинків залишилися без гарячої води

Гарячої води немає в 194 будинках Черкас через проведення гідравлічних випробувань та ліквідацію пошкоджень на теплових мережах. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської міської ради.

Комунальне підприємство тепломереж «Черкаситеплокомуненерго» завершило випробування усіх мереж власних споживачів. Згодом фахівці перевірятимуть близько 20% мереж споживачів Черкаської ТЕЦ.

– Гідровипробування провели від котелень по вул. Євгена Кухаря, у мікрорайонах «Казбет»,  «Лісовий»,  районі колишнього кінотеатру «Мир», по вул. Смілянській, вул. Надпільній, у «Дахнівці», центрі міста, на ПЗР та в районі обласної лікарні. У результаті виявили 166 пошкоджень, із них 13 – на відомчих та безгосподарських мережах. Ліквідували ж 110 поривів, – ідеться в повідомленні.

Також працівники ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» виконали діагностику 80% магістральних трубопроводів. Із 25 липня розпочали черговий етап виявлення пошкоджень в районі «Д», вул. Різдвяна, вул. Чехова, частково по вул. Благовісній та вул. Надпільній. Так,  виявили 60 поривів на магістральних теплових мережах, 57 з яких ліквідували.

Додамо, що зараз тривають роботи з ліквідації пошкоджень на магістральних трубопроводах по вул. Нарбутівській, у районі магазину «Версаль» та біля КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x