Понад 10 млрд грн перерахували черкаські платники до бюджетів усіх рівнів

Понад 10 млрд грн перерахували черкаські платники до бюджетів усіх рівнів

Платники Черкаської області за січень-липень 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплатили 10,2 млрд грн податків, зборів та платежів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року до бюджетів спрямовано на 1,5 млрд грн, або на 16,8 відс. більше податків, зборів та платежів, інформують у ГУ ДПС у Черкаській області.

До державного бюджету України сплачено 4,4 млрд грн, що на 590,1 млн грн,  або на 15,7  відс. більше податків, зборів та платежів порівняно з показником за відповідний період минулого року. Місцеві бюджети Черкаської області отримали 5,8 млрд грн, що на 873,8 млн грн, або на 17,6 відс. більше податків, зборів та платежів порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Також перераховані і спрямовані на забезпечення пенсійного страхування та виконання державних соціальних виплат 5,1 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Порівняно з показником за відповідний період 2021 року внеску перераховано на 1,3 млрд грн, або на 35,7 відс. більше порівняно з показником за відповідний період минулого року.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x