Три аварії сталися вчора на Черкащині: медики надали допомогу травмованим

Три аварії сталися вчора на Черкащині: медики надали допомогу травмованим

Учора медики екстренки виїжджали надавати допомогу травмованим у трьох аваріях, інформують у пресслужбі Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Біля Звенигородки перекинулась вантажівка і допомоги потребував водій. Виклик про аварію надійшов о 16:39. Медики швидкої оглянули та надали допомогу 41-річному чоловіку, його доправили до Звенигородської ЦРЛ. Попередньо у нього виявили перелом передпліччя.

Ще одна ДТП сталася неподалік села Свидівок. Дорогою автомобіль злетів у кювет. Медики екстренки надали допомогу 71-річній жінці на місці події. Попередньо у неї була поверхнева травма шиї та забій грудної клітки. Чоловік 50-ти років від медичної допомоги відмовився.

Близько 22 години дорогою до села Нова Дмитрівка, що на Золотоніщині, сталася ще одна аварія. Там водій в’їхав у бетонний блок і від удару автівка загорілася. Диспетчеру повідомили про чотирьох травмованих, серед яких двоє дітей. Тож до місця події виїхали дві бригади екстренки. Медики надавали допомогу 40-річній жінці, у якої попередньо виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та закриту травму грудної клітки. Її доправили до Золотоніської багатопрофільної лікарні. Туди ж відвезли 16-річного хлопця і 11-річну дівчину, у яких була гостра стресова реакція. Чоловік 40-ка років від допомоги медиків відмовився.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x