На Кам’янщині раніше судимий обікрав будинок

На Кам’янщині раніше судимий обікрав будинок

З нежитлового будинку зловмисник викрав металеві вироби та здав на металобрухт. Правоохоронці крадія відшукали на вулиці та доставили до відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження. Сума завданих збитків встановлюється. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського відділення поліції зателефонувала 56-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку з будинку. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, заявниця у вказаному будинку не проживає, але деколи навідується. Цього разу виявила розбите вікно, і нестачу металевих речей.

Оглянувши місце пригоди, правоохоронці зібрали всі необхідні речові докази. Перевіривши найближчі пункти прийому брухту, працівники поліції дізнались, що нещодавно приходив чоловік та збував металеві вироби, про які розпитували правоохоронці. Отримавши опис підозрюваного, поліцейські відшукали чоловіка на одній із вулиць міста. Ним виявився 27-річний раніше судимий місцевий житель. Він пояснив, що на крадіжку пішов заради власної наживи, гроші витратив на розваги.

Слідчим відділенням Кам’янського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x