Черкаський школяр отримав подяку від міністра освіти і науки

Черкаський школяр отримав подяку від міністра освіти і науки

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет запросив на зустріч юного черкаського науковця – учня СШ №3 Єгора Скрипника, аби особисто відзначити його за численні цьогорічні досягнення. Про це повідомляють у Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Черкаський 8-класник здобув перемоги у низці всеукраїнських та міжнародних науково-технічних конкурсів, зокрема «Майбутнє України», «Genius Olympiad Ukraine-2022», «INTARG 2022». Досягнення юного черкасця відзначив Подякою Міністерства освіти і науки України Сергій Шкарлет та подарував книгу про історію становлення української державності і канцелярське приладдя з логотипами України.

«Наш Єгор отримав ІІ місце у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу МАН та став наймолодшим серед цьогорічних призерів. Не просто вітаємо, а захоплюємось його наполегливістю та жагою до знань! І дійсно, із таким підростаючим поколінням ми можемо бути впевнені у майбутньому нашої держави!» − зазначає заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x