Денис Шмигаль відвідав швейне підприємство, яке релокували із Херсонщини

Денис Шмигаль відвідав швейне підприємство, яке релокували із Херсонщини

У межах робочої поїздки в Черкаську область прем’єр-міністр Денис Шмигаль ознайомився з діяльністю «Швейної компанії «ВіД», яка була релокована з тимчасово окупованої території Херсонської області, інформують у пресслужбі Черкаської ОВА.

– Від початку повномасштабної агресії росії наш Уряд допомагає підприємствам перемістити виробництва в безпечні регіони та відновити роботу. Уже майже 700 компаній релоковано, більш як 480 поновили діяльність. Сьогодні ми відвідали одне з таких підприємств, − зазначив Прем’єр-міністр.

Натепер уже 28 підприємств релоковано на Черкащину. Ще 10 – у процесі. В області є близько 750 тис. кв. м вільних площ для бізнес-об’єктів, відзначив начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

– Держава забезпечила всі умови для швидкої релокації підприємств, – додав очільник області. – Сьогодні побували на одному з таких. Із десяток років це потужне швейне виробництво працювало на Херсонщині. Через російських окупантів тепер відбудовує все з нуля на Черкащині. Але власники підприємства налаштовані оптимістично і лише на розвиток. Від Обласної військової адміністрації надаємо всю необхідну підтримку. Маємо всі разом тримати економічний фронт!

Наразі швейна компанія − це мобiльне виробництво, що входить у п’ятірку лідерів України з виробництва одягу для найбільших холдингів України. Серед персоналу, що нині працює на підприємстві, 20% − це внутрішньо переміщені особи з різних областей.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x