На Шполянщині відзначили обдарованих дітей

На Шполянщині відзначили обдарованих дітей

На Шполянщині вже стали традиційними урочисті зустрічі голови районної державної адміністрації з талановитими дітьми. І цьогорічний захід є гідним продовженням започаткованої справи.
20 травня 2017 року головна адмінбудівля району перетворилась на скарбничку талантів. До зали засідань завітали переможці обласних олімпіад, призери ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів − членів Малої академії наук України, музичних конкурсів – оглядів та фестивалів, їх наставники, батьки.
Подібні свята в нашому районі завжди проходять урочисто, з піднесеним настроєм, із почуттям гордості за наших учнів і несуть в собі за мету – підтримку обдарованих дітей, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти району, стимулювання дітей на досягнення високих результатів у навчанні, творчих здобутків у науково – дослідницькій діяльності та мистецтві. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській РДА.

Цього року 13 учнів Шполянських загально-освітніх закладів стали переможцями та призерами обласних олімпіад, 5 – посіли ІІІ місце в обласному етапі конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт, 20 юних співаків, музикантів та 3 колективи відзначені у Всеукраїнських, обласних мистецьких конкурсах. Завдяки своїм глибоким знанням, старанності та наполегливості ці школярі не лише впевнено заявили про себе, а й прославили Шполянський край.

За видатні результати та перемоги в обласних олімпіадах та ІІ-му етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України відзначено школярів та їх наставників. Під час церемонії нагородження голова районної державної адміністрації Володимир Потапенко та голова районної ради Олександр Кузуб вручили їм грамоти, подяки та грошові премії.

Подяки Шполянської райдержадміністрації та районної ради за виховання творчої особистості, здатної до інтелектуальної та мистецької діяльності, за активну участь в освітніх та культурних програмах вручили і Олександру Олексійовичу та Світлані Олександрівні, батькам учня 11 класу Шполянської ЗОШ №1 Буза Андрія, який здобув 5 призових місць на обласних олімпіадах та Андрію Павловичу і Оксані Миколаївні, батькам вихованки Шполянської дитячої школи мистецтв Домчук Софії, яка досягла значних успіхів не лише на Всеукраїнькому та обласному рівні, а й міжнародному.
Святкового настрою урочистому заходу додавали виступи кращих вихованців Шполянської школи мистецтв та Сигнаївської музичної школи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x