У Ватутіному злодій украв авто та скоїв на ньому ДТП

У Ватутіному злодій украв авто та скоїв на ньому ДТП

Чоловік проник до незачиненого гаража. Звідти викрав машину та поїхав кататись. Його затримали поліцейський офіцер громади та працівники сектору реагування патрульної поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляють в пресслужбі поліції Черкаської області.

4 серпня близько 18:00 до поліції Черкаської області надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортного засобу Jeep Compass у місті Ватутіне. Поліцейським удалося встановити, що невідомий чоловік проник на приватне подвір’я, сів у авто, що стояло в гаражі та поїхав у невідомому напрямку. Також з’ясували, що до цього чоловік заходив до ще одних господарів на сусідній вулиці, яких не було вдома. У їхньому домі звенигородець погостював і залишив записку з подякою, мовляв, йому все сподобалось й він обов’язково повернеться.

Негайно була введена спеціальна поліцейська операція, орієнтування на викрадений автомобіль було надіслано у всі територіальні підрозділи поліції Черкащини. Уже невдовзі правоохоронці сектору реагування патрульної поліції та поліцейський офіцер громади зупинили транспортний засіб у селищі міського типу Вільшана.

33-річний чоловік, що викрав авто, за кермом був нетверезий. У скоєному він зізнався, свої дії пояснив тим, що хотів покататись. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Автомобіль, на якому чоловік також скоїв ДТП, вилучили та помістили на майданчик тимчасового тримання.

Слідчі Звенигородського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 1 ст. 162 (Порушення недоторканості житла) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Звенигородської окружної прокуратури, за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, затриманому повідомили про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x