У Черкасах комунальники здійснили аварійно-ямковий ремонт на 50 вулицях

У Черкасах комунальники здійснили аварійно-ямковий ремонт на 50 вулицях

Під час воєнного стану не передбачено проведення планових та капітальних ремонтів доріг. Тому зараз працівники КП «ЧЕЛУАШ» виконують аварійно-ямковий ремонт, щоб підтримувати дороги міста в належному технічному та проїзному стані, повідомляють у пресслужбі Черкаської міської ради.

Так, на минулому тижні працівники комунального підприємства провели роботи на вулиці Добровольського та бульварі Шевченка.

«Якщо пошкодження дорожнього покриву не ремонтувати, то з часом ситуація лише погіршиться.  Перед початком асфальтування ями продувають від бруду та обробляють бітумом, на завершальній стадії − ущільнюють котком. Тримаються такі “латки” в середньому від шести місяців до року. Це є вимушеним заходом, поки на ділянці не проведуть капітальний ремонт», − розповідає начальник дільниці бригади асфальтування КП «ЧЕЛУАШ» Михайло Пасанецький.

Із початку року комунальники здійснили аварійно-ямковий ремонт 50 вулиць (як за допомогою рециклера, так і суміші асфальтобетонної). Загальна площа відремонтованих доріг становить 7.2 тис.кв.м.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сашко

Дорогу до Свидівка понад Дніпром, до рибоохорони, капіталять. Видно, для бідняків-дачників, що поступово берег займають.

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x