Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Настав вдалий момент, аби сповільнитися. Якщо ви квапитимете події, то тільки все зіпсуєте. Краще візьміться за себе, владнайте поточні справи і дбайте про близьких. Не нервуйте, якщо щось відбуватиметься не так швидко, як вам хотілося б. Дайте Всесвіту час, щоб все вдалося якнайкраще.

 

 

Телець

Близькі знають, що ви – персона, сповнена добрих намірів та почуттів. Тільки іноді самі про це забуваєте. Зірки кажуть, що понеділок сприятливий, аби продемонструвати ці риси, зробити життя приємнішим, пригальмувати, прожити чудові моменти в колі рідних. А коли дратування прокидатиметься –заплющте очі і подумайте про щось хороше.

 

 

Близнюки

Зірки знають, що планувати –не ваша улюблена справа. Але з понеділка робіть хоча б список справ на день. В ідеалі – пріоритетів та цілей. Адже місяць буде наповнений можливостями, хоча й не з найлегших. Тому, влаштуйте собі невелику відпустку, а потім налаштовуйтесь на роботу.

 

 

Рак

Хей, крихітки, Всесвіт має непогані плани стосовно вас. Тож спочатку звільніть місце в серденьку для безтурботності, покладіть край стресу і зайвим переживанням. Усе вдасться, якщо тихенько пахати і нічого не боятися. Основний ресурс, що підтримає на цьому шляху – сім’я та друзі.

 

 

Лев

На вашому горизонті знову світить сонце! Леви перебувають у гарному гуморі, прекрасно почуваються і готові до праці та оборони. У будь-якому питанні близькі допомагатимуть представникам знаку і всіляко підтримуватимуть. Сьогодні головне – це стабільність. Жодних злетів і падінь! Просто насолоджуйтеся життям.

 

 

Діва

Дівам сьогодні захочеться втекти від усіх проблем і відпочити, щоб аж гай шумів. Але релакс світить представникам знакам тоді, коли всі робочі моменти та проєкти будуть вирішені. Тому жодних відмазок! Пів дня інтенсивної роботи і літній коктейль чекає на вас.

 

 

Терези

Ловіть шанс і скористайтеся сприятливим періодом для налагодження бізнесу і домашніх питань. Ваше життя буде ну дуже динамічним, особливо в сфері взаємин з іншими людьми. Секрет у тому, що емоційний стан Терезів зараз врівноважений, як ніколи. А згодом зірки підштовхнуть вас до глобальної внутрішньої трансформації.

 

 

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони, як ніколи, будуть сповнені сил й ентузіазму. А тому у професійній сфері на представників знаку чекають успіхи. Та як би вам не хотілося одночасно взятися за безліч справ, намагайтеся дозувати навантаження на свій організм. В іншому випадку можуть виникнути проблеми зі здоров’ям.

 

 

Стрілець

Стрільці, цей період чітко розмежований відповідно до настрою і можливостей, тому простіше не буває. Беріть і робіть! У першій половині дня – усе про роботу. Тут і нові проєкти, і знайомства з потрібними людьми, і купа активностей. А опісля з’явиться натяк на відпочинок. Незмінне одне – підтримка друзів. Ресурс, що принесе розраду й добро.

 

 

Козеріг

Хто про що, а Козероги про гроші. Сьогодні на хвилі навчальної ностальгії вчіться керувати своїми фінансами. Інвестиції, кредити, податкові справи – усе під силу. Ще один пріоритет – стосунки з коханою людиною. У цей період зробіть все, аби зробити ваш зв’язок чуттєвішим, інтимнішим і глибшим.

 

 

Водолій

Зірки завжди дають свободу вибору. Але вам наполегливо пропонують одне – повністю контролювати своє життя. Нещодавно ви реалізували немало справ, які згодом принесуть плоди. Усе, що потрібно – перебувати на хвилі ейфорії, поповнювати внутрішні ресурси, ухвалювати правильні рішення і не забувати про омріяні цілі.

 

 

Риби

Зірки знають, що Рибам хочеться кардинально змінити життя, перевернути його з ніг на голову. Можете тішитися, для цього не треба докладати значних зусиль – у всьому допоможуть нові цікаві знайомства. Так, часу на пошук неординарних особистостей треба знайти немало, але те, як все закрутиться, перевершить будь-які очікування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x