Вимагали повернення боргу: поліція затримала зловмисників, які біля Умані викрали автівку з грошима

Вимагали повернення боргу: поліція затримала зловмисників, які біля Умані викрали автівку з грошима

Одного підозрюваного затримали у Вінниці. Інший сам прийшов до поліції. Суд обрав чоловікам запобіжний захід. Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі. Слідство триває. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

Нагадаємо, подія сталася 22 травня увечері на 554 кілометрі автодороги «Стрий-Ізварине» біля Умані. Близько 22:00 двоє чоловіків на автомобілі Toyota заблокували рух водію авто Mercedes-S550 почали вимагати повернення боргу, завдали кілька ударів та незаконно заволоділи автомобілем, у якому знаходилась сумка з грошима у сумі: 10 000 доларів та 30 000 гривень. Зловмисники зникли у невідомому напрямку.

Одного 37-річного чоловіка поліцейські затримали у Вінницькій області. Інший, 31-річний уманчанин, сам прийшов до районного управління поліції. Було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Слідчі звернулися із клопотанням до слідчого судді щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Однак суд відмовив у задоволенні клопотання та одночасно обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю. Поліцейські Уманського районного управління поліції не згодні з ухвалою Уманського міськрайонного суду. Наразі відомо, що Уманською окружною прокуратурою направлено апеляційну скаргу стосовно одного із фігурантів.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x