На Канівщині затримали чоловіка з гранатою та запалом до неї

На Канівщині затримали чоловіка з гранатою та запалом до неї

Правоохоронці затримали чоловіка за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою. Нині розслідують кримінальне провадження, інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

У межах відкритого кримінального провадження правоохоронці відділу поліції №1 Черкаського районного управління поліції провели санкціонований обшук у домоволодінні 46-річного жителя села Гамарня, що на Канівщині. Під час обшуку працівники поліції виявили та вилучили предмет схожий на гранату «РГД-5» та запал до неї.

Речові докази вилучили та направили на експертизу. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Слідство триває.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x