Жителя Золотоніщини, який вчинив замах на вбивство родини, засудили на 10 років

Жителя Золотоніщини, який вчинив замах на вбивство родини, засудили на 10 років

До 10 років позбавлення волі засудили 58-річного жителя Золотоніського району за фактом незаконного проникнення до житла та закінченого замаху на умисне вбивство цілої родини. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

У суді доведено, що обвинувачений мав неприязні відносини зі своїм сусідом. Без дозволу власника злодій проник до його будинку, в якому перебувала вся родина. Він спрямував рушницю і вистрілив у напрямку неповнолітньої доньки сусіда, однак влучив у стіну. Після цього чоловік погрожував вбити всю сім’ю, але не встиг натиснути на спусковий гачок рушниці, оскільки був зупинений власником будинку.

Вироком Черкаського районного суду чоловіка визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 162 КК України та призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Сторона захисту оскаржила вказане рішення до суду апеляційної інстанції. Однак скарга обвинуваченого залишилася без задоволення, вирок суду набрав законної сили і винний понесе відповідальність відповідно до вимог чинного законодавства.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x