Черкаські медичні заклади отримали медикаменти та обладнання від гуманітарного хабу «Житомир»

Черкаські медичні заклади отримали медикаменти та обладнання від гуманітарного хабу «Житомир»

Заклади охорони здоров’я області продовжують отримувати допомогу від волонтерів. Днями Катеринопільська багатопрофільна лікарня отримала медичні препарати, апарат для штучної вентиляції легенів і монітор для відстеження стану пацієнта від команди волонтерів гуманітарного хабу «Житомир» за сприяння азербайджанської компанії «Азенко». Інформують про це в пресслужбі Черкаської ОВА.

У Катеринопільській лікарні обслуговують пацієнтів із трьох громад. Серед пацієнтів – і внутрішньо переміщені особи. Тож таке медичне підсилення стане тутешнім лікарям в нагоді, каже головна лікарка закладу Людмила Борецька.

– У лікарні функціонує відділ для тяжкохворих пацієнтів, – додає медик. – І нам вкрай необхідне було таке медичне обладнання для надання допомоги саме їм.

Гуманітарний хаб «Житомир» постійно працює зі світовими організаціями для залучення допомоги Україні, каже його співзасновник Донатас Піскун.

– Днями за сприяння компанії «Азенко» передали новітнє обладнання та медикаменти від наших японських та американських партнерів до Катеринопільської лікарні, – відзначив він. – Наразі, через проблеми з логістикою та брак коштів, багато лікарень не можуть самостійно закуповувати обладнання та ліки, тож закликаємо волонтерів допомагати «медичному фронту». Це наблизить нашу перемогу.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x