Черкаські заклади профтехосвіти отримали необхідне обладнання

Черкаські заклади профтехосвіти отримали необхідне обладнання

Заклади профтехосвіти Черкащини, в гуртожитках яких проживають внутрішньо переміщені особи, отримали необхідне обладнання. Це предмети побутової техніки, які є найбільш актуальними та затребуваними для забезпечення потреб та створення комфортного середовища для проживання тимчасово переміщених осіб. Повідомляють про це в Черкаській ОВА.

Передали техніку у межах Програми «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України». Загалом передали понад 30 холодильників та мікрохвильових печей, понад 50 бойлерів, електрочайників та морозильних скринь до гуртожитків та їдалень закладів професійної (професійно-технічної) освіти Черкаської області.

Супровідну документацію на прилади керівникам закладів у рамках зустрічі передав начальник Управління освіти і науки ОДА Валерій Данилевський. Водночас Валерій Вікторович наголосив на ключовому значенні подальшої співпраці з  EU4Skills задля розвитку та реформування системи профтехосвіти.

Наразі електроприлади знаходяться в закладах освіти. Тож вимушені переселенці висловлюють вдячність за чудову можливість значною мірою покращити свої побутові умови. Програма EU4Skills і надалі продовжуватиме надавати підтримку закладам професійної освіти.

Довідково про EU4Skills:

EU4Skills – це програма підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні. Програму підтримують ЄС та його держави члени Німеччина, Фінляндія, Польща та Естонія. Мета програми – підвищити ефективність реформи, покращити якість та привабливість профтехосвіти та її відповідність вимогам ринку праці, провести навчання керівників закладів та викладачів, а також модернізувати обрані заклади профтехосвіти. Тривалість: 2019−2023 рр. Програму в Україні виконують Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW), а також установи з країн, що співфінансують EU4Skills.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x