На Золотоніщині поліцейські припинили незаконний вилов риби

На Золотоніщині поліцейські припинили незаконний вилов риби

Речові докази вилучили. Дізнавачі сектору дізнання Черкаського районного управління поліції задокументували факт порушення правил рибальства та відкрили кримінальне провадження.

10 серпня, близько 00:12 під час патрулювання прибережної смуги та акваторії річки Дніпро патрульні роти з обслуговування водних об’єктів УПП в Черкаській області спільно з працівниками Черкаського рибоохоронного патруля виявили факт незаконного вилову водних біоресурсів. Любителями незаконної риболовлі виявилися 36-річний та 48-річний жителі села Коробівка, що на Золотоніщині. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції для встановлення повних обставин та документування вчиненого правопорушення. У рибалок-порушників виявили та вилучили три месинові сітки, дерев’яний човен та незаконно виловлену рибу видів: судак – 22 шт., лящ – 35 шт., окунь – 19 шт., синець – 10 шт., плітка – 5 шт., сом – 1 шт., щука – 1 шт.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним промислом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. Слідство триває.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x