У неділю в області прогнозують короткочасні дощі й грози

У неділю в області прогнозують короткочасні дощі й грози

На 07:00 на Черкащині 21°. Вітер східний, 8-10 м/с. Атмосферний тиск понижений – 749 мм.рт.ст. Вологість повітря 75%. Повідомляють про це у Черкаському гідрометцентрі.

Упродовж дня падіння атмосферного тиску продовжиться, що може негативно впливати на самопочуття людей із серцево-судинними захворюваннями. Відносна вологість повітря коливатиметься.

І знову наша рідна Черкащина за температурами різна: на сході середньодобова 24-25º, (норма 20º) із спекотними денними 30-31º. На заході (Жашків, Умань, Звенигородка) 21-22º, з максимальними 27-28º. Усе пояснюється просто, саме зі сходу до нашого краю надходить спекотне повітря з південного сходу, тож поступово підвищаться температури і у західній частині області.

Що стосується дощів, то над Черкащиною «завис» атмосферний фронт, який проявляє себе грозодощовими осередками. Сьогодні вночі грозами відзначилися Сміла та Звенигородка, але попереду ще день.

Сьогодні чекаємо мінливу хмарність, короткочасний дощ, гроза. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура 27..32º, у Черкасах 29..31º.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x