Гранату, тротилову шашку та наркотики знайшли поліцейські в черкащанина

Гранату, тротилову шашку та наркотики знайшли поліцейські в черкащанина

Гранату, тротилову шашку та наркотичні речовини чоловік зберігав за місцем проживання. Вилучені під час санкціонованого обшуку у фігуранта речові докази направлено на проведення відповідних експертиз. Дізнавачі розслідують кримінальні провадження. Повідомляють про це в пресслужбі поліції Черкаської області.

У межах відкритого кримінального провадження, правоохоронці Черкаського районного управління поліції спільно з оперативниками Головного управління Національної поліції в Черкаській області провели санкціонований обшук у домоволодінні 40-річного черкащанина. Під час обшуку працівники поліції виявили та вилучили речовину рослинного походження зеленого кольору близько 1 кілограма, 31 рослину зовні схожу на  канабіс, предмет зовні схожий на гранату «DM 51» та тротилову шашку вагою близько 200 грам. Речові докази вилучили та направили на відповідні експертизи.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури вирішується питання щодо повідомлення про підозру порушнику. Слідство триває.

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x