Сума збитків понад 260 тис. грн: у Каневі поліція затримала рибалку-порушника

Сума збитків понад 260 тис. грн: у Каневі поліція затримала рибалку-порушника

Працівники поліції задокументували факт незаконного рибного промислу. Незаконно добуті водні біоресурси та знаряддя лову вилучили. Дізнавачі розслідують кримінальне провадження. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

12 серпня працівники роти обслуговування водних об’єктів УПП в Черкаській області спільно з працівниками Державної екологічної інспекції Центрального округу в адміністративних межах міста Канів виявили чоловіка, який незаконно здійснював  вилов риби. Зловмисником виявився 40-річний канівчанин.

На місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Черкаського районного управління поліції для встановлення повних обставин та документування вчиненого правопорушення. У чоловіка поліцейські виявили та вилучили одну рибальську сітку та близько п’ятнадцяти кілограмів незаконно виловленої риби різних видів. Сума збитків завданих державі становить понад 263 тисячі гривень.

За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Покарання передбачено у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. Слідство триває.

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x