У Черкасах впорядковують пляжі

У Черкасах впорядковують пляжі

Фахівці комунального підприємства «Благоустрій» опікуються трьома пляжами «Митницький», «Казбетський», «Соснівський-1». Щодня вони прибирають їх і вивозять із узбережжя водорості та колоди, які час від часу хвилями прибиває до берега. Цього року на міських пляжах узялися за відновлення зелених зон. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської міської ради.

Зараз на «Митницькому» пляжі комунальники озеленюють територію багаторічниками. Після висаджування рослин прокладуть для них систему крапельного поливу. Уздовж території пляжу «Соснівський-1» для зрошення газону та висаджених дерев проклали магістральну лінію ручної системи подачі води.

«Так звана «туманна стрічка», з’єднана з магістральною лінією, зволожуватиме ділянку газону шириною 6 метрів, – розповідає головний енергетик КП «Благоустрій» Андрій Сінько. – Це дасть змогу вчасно забезпечувати вологою рослини, значно заощаджувати витрати води і  полегшить догляд за територією».

Крім того, дбаючи про збільшення площі зелених зон уздовж набережної Дніпра, працівники КП «Благоустрій» почали розчищати хащі на території пляжу «Соснівський-2».

«Зараз наші працівники обрізають старі дерева й викорчовують зарості, косять траву й самосіви, вивозять купи гілля та сміття, після всього розрівняємо територію пляжу, – інформує в. о. директора КП «Благоустрій» Андрій Сопілков. – Загалом наше підприємство опікується земельними ділянками, які не мають власника або постійного користувача, а також землями загального користування. Роботи багато. Намагаємося дбати про чистоту нашого обласного центру й затишок для громади».

 

Більше новин у нашому телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x