На Черкащині розслідують факт блокування роботи сервера

На Черкащині розслідують факт блокування роботи сервера

Слідчі Національної поліції в Черкаській області розслідують кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 361 (Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп\’ютерів), автоматизованих систем, комп\’ютерних мереж чи мереж електрозв\’язку) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Кримінальне провадження відкрито за фактом блокування роботи сервера невідомими мешканцями міста Черкаси. На даний час вилучено комп’ютерну техніку, тривають необхідні слідчі розшукові дії для встановлення причетності конкретних осіб до вчинення злочину.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 600 до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п\’яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x