У Черкасах викрили хабарництво начальника ветлікарні

У Черкасах викрили хабарництво начальника ветлікарні

У середу, 24 травня, спільними зусиллями працівників прокуратури Черкаської області, відділу боротьби з корупцією і організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Черкаській області та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області припинено протиправну діяльність начальника міської державної лікарні ветеринарної медицини м. Черкаси. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

За повідомленням правоохоронних органів, чоловік запровадив на постійній основі отримання від суб’єктів підприємницької діяльності незаконної матеріальної винагороди за видачу дозвільних документів на споживчу продукцію.

Вказаного службовця затримано в порядку ст. 208 КПК України на гарячому, безпосередньо під час отримання ним частини обумовлених коштів, які в нього вилучили в ході огляду місця події. Усього щомісячно посадовець отримував близько 30 тис. грн.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x