На черкаських дорогах продовжується ямковий ремонт

На черкаських дорогах продовжується ямковий ремонт

На автошляхах області продовжуються роботи з ліквідації ямковості. 20−23 травня районними філіями ДП «Черкаський облавтодор» було виконаний ямковий ремонт на понад 5,5 тис. кв. м доріг загального користування державного та місцевого значення. Окрім того, за ці три дні було влаштовано майже 2,2 тис. кв. м вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на автодорогах місцевого значення. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

За повідомленням Служби автодоріг області, на дорогах Черкащини щодня працює до 34 ремонтних бригад. Підрядні організації використовують сировину семи місцевих асфальтобетонних заводів. Роботи з ремонту дорожнього покриття проводяться з використанням гарячого асфальтобетону та струменевим методом.

Роботи з ямкового ремонту проводилися практично у кожному районі Черкащини на автодорогах міжнародного, державного та місцевого значення. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме й надалі. Разом з ямковим ремонтом також проводяться роботи із планування і благоустрою узбіч автошляхів, приведення в належний стан павільйонів автобусних зупинок та смуги відведення, а також ремонт бар’єрного огородження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x