Понад дві сотні школярів змагалися на «Стартах надій» у Городищі

Понад дві сотні школярів змагалися на «Стартах надій» у Городищі

Спортивні ігри «Старти надій» відбулися днями в Городищі на стадіоні «Колос». Захід провели за програмою ХХІІІ комплексних навчально-виховних заходів серед школярів. Організували змагання відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області за співпраці із Черкаським обласним управління з фізичного виховання та спорту КФВС МОН України. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

У змаганнях взяли участь 224 юнаків та дівчат, які представляли 16 команд Черкаської області, а саме: команди міст Черкаси, Ватутіно, Золотоноша, Канів, Сміла, Лисянського, Городищенського, Драбівського, Жашківського, Звенигородського, Кам’янського, Маньківського, Черкаського, Чорнобаївського, Шполянського районів та ОТГ с. Білозір’я. .

Змагалися школярі в метанні м’яча, стрибках у довжину, бігу на 50 м, спортивній естафеті на 400 метрів та в підніманні тулуба з положення лежачи.

Нагородили школярів відбулося в особистій першості та командній. У командному заліку І місце здобула команда міста Сміла, ІІ місце – міста Черкаси, ІІІ місце – Городищенський район.

Призерів змагань нагородили медалями, грамотами, подарунками Черкаського обласного управління з фізичного виховання та спорту КФВС МОН України та відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області. Нагородження провели відповідальний секретар відділення НОК України у Черкаській області Іван Урста та начальник Черкаського обласного управління з фізичного виховання та спорту КФВС МОН України Антоніна Саприкіна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x