У Золотоноші затримали наркоділка

У Золотоноші затримали наркоділка

Чоловіка затримали під час збуту чергової партії наркотику. Відкрито кримінальне провадження, особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 307 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До оперативних співробітників Золотоніського відділу поліції надійшла інформація, що на території міста 32-річний чоловік збуває амфетамін. Працівники поліції затримали підозрюваного під час збуту чергової дози наркотику.

Поліцейські вилучили ще один згорток, всередині якого була речовина зеленого кольору, зовні схожа на коноплю. З’ясувалось, що вказаний чоловік вже тривалий час збував наркотичні речовини наркозалежним особам. Вилучені речі направлені на проведення експертизи.

За вказаним фактом слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження, особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x