У Смілі чоловік із ножем пограбував школяра

У Смілі чоловік із ножем пограбував школяра

Зловмисник, погрожуючи ножем, заволодів портфелем школяра. За декілька хвилин група швидкого реагування Смілянського відділу поліції затримала підозрюваного неподалік місця скоєння злочину. Нападника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Повідомлення про розбійний напад до Смілянського відділу поліції надійшло від потерпілого школяра. Він повідомив, що вранці стояв з приятелями біля одного з магазинів в центрі міста. До них підійшов невідомий молодик та схопив його портфель. Хлопці намагалися завадити йому, на що зловмисник витяг ножа та погрожуючи розправою зник разом з портфелем потерпілого.

Школярі не розгубилися і відразу викликали поліцію. Отримавши опис розбійника, правоохоронці оперативно відпрацювали місцевість та затримали підозрюваного неподалік місця скоєння злочину.

Нападником виявися 25-річний місцевий житель, який раніше вже мав проблеми з законом. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділенням Смілянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу зловмиснику. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x