Фестиваль «Барвисті віночки» відбувся в Черкасах

Фестиваль «Барвисті віночки» відбувся в Черкасах

Фестиваль «Барвисті віночки» у Черкасах зібрав кількасот диво-україночок, справжніх козачат та їхніх батьків. Традиційно комітет самоорганізації «Богданівський» та зразкова художня студія «У колі друзів» Багатопрофільного молодіжного центру організували яскраве свято не лише для мікрорайону, але й для всього міста. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Безліч розваг очікувало на дітей та дорослих: міні-концерт, дитяча дискотека, показ моделей одягу, конкурс Арт-образів, ляльки-велетні, фейс-арт, хенд-арт, виставка авторських віночків та прикрас, майстер-класи, ігри та багато іншого. Дітки також власноруч створили символ фестивалю – віночок.

Відзначили й володарок кращих віночків в різних номінаціях: «український», «креативний», «весняний», «Богданівський». А хлопчики отримали відзнаки як найсучасніші козаченьки. Визначили й дівчинку, в якої найдовша коса. Найоригінальнішим та найкреативнішим учасникам голова КСН «Богданівський» Оксана Мелікова вручила подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x