Черкаські музиканти привезли нагороди зі Львова

Черкаські музиканти привезли нагороди зі Львова

Цього року у травні Львів відбувся VI Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального та вокального мистецтва «Перлина Заходу», організований Національною музичною академією музики ім. П. І. Чайковського, Київським університетом культури та мистецтва, Інститутом Мистецтва. Участь у ньому брали і черкащани. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Як відомо, західний регіон завжди відзначався високим професійним рівнем виконавства серед юних музикантів, адже в місті існує відома на весь світ Львівська середня спеціалізована музична школа ім. С. Крушельницької, учні якої теж брали участь у конкурсі. Тому вихованцям Черкаської музичної школи №1 ім. М.В. Лисенка нелегко було змагатися з ними в майстерності.

Оцінювало виступи конкурсантів поважне журі, до складу якого входили головуючі в кожній з номінацій: Заслужена артистка України, доцент кафедри струнно-смичкових інструментів НМАУ ім. П.І. Чайковського А.В. Нужа; доцент кафедри фортепіано І НМАУ ім. П.І. Чайковського А.В. Фандєєва; Лауреат міжнародних конкурсів старший викладач ЛССМШ ім.С. Крушельницької Вадим Войтович (гітара) та інші.

Черкаську музичну школу № 1 ім. М.В. Лисенка представляли скрипалі та піаніст, які на високому професійному рівні виконали свої конкурсні програми та досягли наступних результатів:

ІІ місце – Талах Олександр (фортепіано) викладач Андрійчук Наталія Василівна;

Лупина Ніка (скрипка), викладач Міщенко Віра Михайлівна, концертмейстер Андрійчук Наталія Василівна;

Варавіна Діана (скрипка), викладач Міщенко Віра Михайлівна, концертмейстер Андрійчук Наталія Василівна;

ІІІ місце – Зайцева Анастасія (скрипка), викладач Міщенко Віра Михайлівна, концертмейстер Андрійчук Наталія Василівна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x