Житель Корсунщини обікрав свого товариша

Житель Корсунщини обікрав свого товариша

З домоволодіння свого знайомого зловмисник викрав ноутбук, який потім продав. Правоохоронці крадія відшукали, він дає покази. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся 31-річний житель міста Одеса. Заявник розповів, що приїхав до свого дачного домоволодіння на відпочинок. До нього в гості на вечерю приходив 36-річний знайомий, який раніше вже мав проблеми із законом, і після його візиту у господаря дому зник ноутбук.

Правоохоронці дізнались, що ноутбук, про який розпитували поліцейські, невідома особа продала за помірною ціною одному із місцевих жителів. Зловмисника працівники поліції відшукали на одній із вулиць міста. Чоловік зізнався у вчиненому та розповів, що у товариша випив зайвого та викрав техніку, поки потерпілий спав. Виручені кошти від продажу ноутбука витратив на розваги.

Слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x