Молоді сміляни обікрали майстерню селянина

Молоді сміляни обікрали майстерню селянина

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції звернувся 40-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив правоохоронцям, що з підсобного приміщення його домоволодіння невідома особа викрала набір інструментів та електричну дриль, завдавши збитків на суму 1 500 гривень. Злодії не змогли відчинити двері, тому проникли в приміщення через вікно.

Про це повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

У поле зору правоохоронців потрапили двоє 18-річних приятелів, яких бачили вночі поблизу обкраденого будинку. У розмові з оперативниками молодики не стали виправдовуватись, а в скоєному відразу зізналися і вказали, де заховали викрадений інструмент. Зловмисники пояснили, що повертаючись додому на підпитку вони захотіли розважитись, тому вирішили скоїти крадіжку. Коли здійснили задумане, навіть не знали, що будуть робити з викраденим та вирішили заховати все в одному із пустуючих домоволодінь. Зловмисників відразу було затримано і доставлено до міськвідділу міліції, а речові докази вилучено в повному обсязі.

За цим фактом слідчим відділенням Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x