Житель Золотоніщини обікрав сільський магазин

Житель Золотоніщини обікрав сільський магазин

З приміщення магазинe раніше судимий чоловік викрав кошти в сумі 600 гривень та продукти харчування. Підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення поліцейські затримали та доставили до відділу поліції. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції зателефонувала 32-річна жителька одного із сіл району. Заявниця повідомила про крадіжку з магазину. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Жінка розповіла, що працює у вказаному магазині. Зранку, коли прийшла на роботу виявила, що вікно розбите, зсередини зникли гроші та продукти харчування. Правоохоронці провели огляд місця події та вилучили всі необхідні речові докази. Опитуючи сільських жителів, працівники поліції дізнались, що біля магазину бачили чоловіка, який нишпорив та заглядав у вікна.

Правоохоронці відшукали чоловіка за місцем проживання, ним виявився раніше судимий, безробітний 43-річний сільський мешканець. Чоловік не став заперечувати своєї провини: розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи.

На даний час слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x