Майже 820 атовців Черкащини цьогоріч отримали матеріальну допомогу

Майже 820 атовців Черкащини цьогоріч отримали матеріальну допомогу

На Черкащині гарантовану державою підтримку мають майже 8 тисяч учасників антитерористичної операції, яким встановлено статус учасника бойових дій, та 300 осіб, що мають статус інваліда війни. Також необхідну підтримку отримують 264 члени родин загиблих в АТО бійців. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

– Одним з пріоритетних напрямків в нашій роботі є турбота про учасників антитерористичної операції та їхні сім’ї, – зазначив директор Департаменту соціального захисту населення Руслан Чикало. – Для їхньої належної підтримки та допомоги в області затверджено низку програм. Так, за рахунок коштів обласного бюджету, в рамках обласної комплексної програми «Турбота» цьогоріч надано 410 тис. грн матеріальної допомоги
819 учасникам АТО та 30 тис. грн членам їхніх родин, 8 сім’ям загиблих виплачено одноразову матеріальну допомогу у розмірі 50 тис. грн.

Нагадаємо, у 2015-2016 роках надано матеріальну допомогу для 6541 учасника АТО та членів їх сімей на загальну суму 3 млн грн та 116 сім’ям загиблих виплачено одноразову матеріальну допомогу у розмірі 50 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x