«Мавпи» зіграють проти «Кривбасу»

«Мавпи» зіграють проти «Кривбасу»

Сьогодні \”Черкаські Мавпи\” зіграють свій черговий матч у рамках української Суперліги. Після важкої та результативної перемоги в Дніпродзержинську – 99:94 – команда Максима Міхельсона навіть не поверталася додому. Значно ближче їм було до сусіднього Кривого Рогу, де вони зіграють проти місцевого «Кривбасу». Криворіжці стали одним із тих клубів, які відпустили своїх легіонерів лише кілька днів тому. Українським складом «Кривбас» вчора поступився «Азовмашу». Причому програли криворіжці з солідною різницею – 100 на 58. Правда, в цій грі маріупольці реалізували аж 13 триочкових.

Про це «Нову Добу» поінформували на сайті «Черкаський спорт».

За словами головного тренера «Мавп» – Максима Міхельсона, цей суперник непростий. Причому, окрім самого «Кривбасу», нашій команді потрібно буде впоратися з власною втомою.

У цьому сезоні «Мавпи» та «Кривбас» зустрічалися лише одного разу. Ще на початку чемпіонату черкасці поступилися на своєму паркеті з рахунком 74:82. Із результативних гравців того матчу залишилося лише двоє і вони представляють наш клуб, а це: Кальніченко (11 очок, 7 під.) та Чумаков (8 оч., 4 під.). Доволі важливим питанням є те, чи візьме участь у цьому матчі єдиний легіонер – Джамал Бойкін. За нашою інформацією, у Кривий Ріг американський форвард «Мавп» таки приїхав.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x