У Городищі відбулася зустріч з краєзнавцем

У Городищі відбулася зустріч з краєзнавцем

Знати історію рідного краю надзвичайно потрібно і важливо. Тому великою популярністю користуються книги з краєзнавства, які розповідають про минуле наших населених пунктів. Така література має незмінний попит. Природньо, що з успіхом пройшов захід «Краєзнавчі пошуки Володимира Чоса», який напередодні Дня краєзнавства провели у відділі обслуговування дітей центральної Городищенської районної бібліотеки ім. В. Симиренка.

Зустріч із відомим журналістом, письменником, краєзнавцем та власним кореспондентом «Нової Доби» проходила в рамках засідання клубу «Інтелектуальна тусовка». Були присутні близько 30 школярів та їхні педагоги. Спілкувалися з краєзнавцем у відеорежимі через систему інтернет-зв’язку Скайп, адже бібліотека оснащена відповідною апаратурою.

Відбувся жвавий, зацікавлений діалог. Володимир Чос розповів про історію написання своїх книг, яких у його доробку вже дванадцять. Діти переглянути ці видання. Їх цікавило, звідки автор черпає натхнення, що його надихає на творчість. Звісно, запитали і про творчі плани. Висловили спільне побажання, щоб до наступної зустрічі вийшла чергова книга з історії Городищини. Провела цей цікавий і змістовний захід провідний бібліотекар Вікторія Бідна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x