Смілянського злодія зловили у вікні кафе

Смілянського злодія зловили у вікні кафе

Правоохоронці затримали зловмисника на «гарячому», коли той намагався проникнути до місцевого кафе. Крім цього з’ясувалось, що декілька днів тому він обікрав ще один продуктовий магазин у Смілі. За місцем проживання молодика працівники міліції вилучили викрадений з магазину товар на суму понад 4 000 гривень.

Про це повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До співробітників Смілянського міськвідділу міліції з заявою про крадіжку звернулась місцева підприємниця. Жінка вказала, що вночі невідома особа проникла до її магазину звідки викрала гроші та продукти харчування, завдавши збитків на суму близько 6 000 гривень.
Через декілька днів від диспетчера служби охорони надійшло повідомлення в чергову частину міськвідділу про те, що в одному із місцевих кафе спрацювала охоронна сигналізація. Першими на місце прибув наряд охорони, які затримали невідомого при спробі проникнути в середину. Ним виявився 20-річний місцевий житель. Злодію не вдалося втекти оскільки він застряг у металевих гратах.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці дослідили, що обидві крадіжки схожі за способом скоєння. Крім цього, було виявлено ще безліч речових доказів, які підтверджували причетність затриманого саме до них. Під тиском незаперечних доказів молодик зізнався у скоєному і дав правдиві свідчення. Також вказав, що викрадені продукти харчування зберігає за місцем проживання.

Слідчим відділом Смілянського міськвідділу відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x