У Городищі провели фестиваль «Повір у себе – в тебе повірять інші»

У Городищі провели фестиваль «Повір у себе – в тебе повірять інші»

Традиційно 1 червня у Міжнародний День захисту дітей у приміщенні районного Палацу культури ім. С.С. Гулака-Артемовського відбувся щорічний районний фестиваль творчості дітей різних категорій «Повір у себе – в тебе повірять інші». У заході узяли участь голова Городищенської райдержадміністрації Олексій Лавріненко, керівник апарату РДА Людмила Пащенко, начальник управління соціального захисту населення Наталія Кириченко, начальник служби у справах дітей РДА Оксана Кравченко. Організував та провів фестиваль районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Цьогоріч участь у фестивалі взяли опікунські та прийомні родини, сім’ї, в яких виховуються діти, що потребують сторонньої допомоги, сім’ї, батьки яких є учасниками АТО, діти загиблих учасників АТО, малозабезпечені родини та творчі діти району, які співпрацюють з Городищенським РЦСССДМ. Для цих діток фестиваль – це надзвичайна подія, адже саме тут вони мають можливість розкрити весь свій потенціал, реалізувати свою особистість, продемонструвати, які вони талановиті, унікальні, неповторні.

У Городищі провели фестиваль «Повір у себе – в тебе повірять інші»

Учасники фестивалю виступили напрочуд гарно, продемонструвавши свої здібності у декламуванні віршів, гуморесок, вокалі, музиці та хореографії. Очі дітей випромінювали радість, на устах сяяли посмішки. Гості, які були запрошенні на фестиваль, захоплювалися неповторністю творчих робіт, талановитістю та мужністю юних творців, їхніми прекрасними шедеврами – малюнками, аплікаціями, вишивками.
– Активно діяти, творити, працювати – ось шлях, на якому здібності дадуть змогу кожній молодій людині стати майстром своєї справи, – звернувся до юних талантів голова райдержадміністрації Олексій Лавріненко. – Про це свідчить виставка ваших творчих робіт – скільки в них праці, натхнення, фантазії. Нехай ваша життєва стежина буде світлою, сонячною і щасливою. Бо саме від ідей та праці молодого покоління залежить майбутнє нашого краю, майбутнє всієї України. Бажаю вам творчих успіхів, натхнення та нових здобутків.

Олексій Григорович подарував дітям морозиво, солодощі та подарунки.
– Сьогоднішнє свято – свято гарного настрою, посмішок і музики, – зазначила директор Городищенського РЦСССДМ Людмила Буджерак. – Бажаємо вам, щоб замріяне у світанковому дитинстві збувалося. Щоб Господь Бог упродовж усього життя зігрівав вас ласкою і благодаттю. Нехай нескінченною, світлою та щедрою на добро і вдачу буде ваша життєва дорога, хай повниться вона радістю й достатком, Вірою, Надією та Любов’ю. Ми ще більше переконуємося, що наші діти прекрасні та талановиті.
Із 9 березня по 9 квітня на Городищині проходила 12-а Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Я хочу бачити життя!» направлена на допомогу дітям з вадами зору. Метою акції був збір коштів на лікування дітей. Фахівцями із соціальної роботи було організовано участь волонтерських загонів навчальних закладів району, якими зібрано певну суму коштів, частину з них було перераховано на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» на придбання обладнання офтальмологічним дитячим відділенням, іншу частину вирішено передати діткам на лікування з вадами зору, які були присутні на святі.

У Городищі провели фестиваль «Повір у себе – в тебе повірять інші»

Голова райдержадміністрації Олексій Лавріненко щиро подякував усім небайдужим, хто відкрив своє серце та узяв участь в акції і дав частинку надії для діток, які мають вади зору, відзначив подяками волонтерські загони, які взяли активну участь в проведенні 12-ї Всеукраїнської акція «Серце до Серця».
Надалі для всіх присутніх святковий концерт дарували: вокальний ансамбль районної школи мистецтв «Барвиста веселочка», дует Світлана Биба та Олександра Рябуха, Владислав Дирда і Іванна Петренко. Також свою майстерність продемонстрували всі бажаючі, які були присутні на цьому святі, це Варвара Вєзєтіу, Роман Химич, Марія Лисак, Анна Граділь, Віталій Кулинич, Ніка Кошелєва, Владислава Зеленько, Даниїл Атаманчук, Наталії Писаренко, Олександр Сукомел, Анастасія Граділь, Станіслав Милаш, Денис Білоус, Ірина Зінченко, Іван Пеньков, Денис Ярмолич, Діна Яровенко, Стефанія Дзюба, Денис Педченко, Ольга Жабровець, Дарина Заруба та Дмитро Пишний.
Для учасників дійства було організовано стіл достатку, де вони посмакували солодкими напоями, фруктами, випічкою та солодощами. Ну і звичайно ж наприкінці фестивалю всі діти отримали дипломи лауреатів районного фестивалю творчості дітей «Повір у себе – в тебе повірять інші» та цінні подарунки.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x