Путін! Чи можна бути трішки вагітною?

Прийшов імператором – піде царьком?..
Президент Росії Володимир Путін заявив народному депутату України, колишньому керівнику Меджлісу кримських татар Мустафі Джемільову, що Україна вийшла з СРСР не зовсім законно. Це як – трішки незаконно? А Росія, значить, трохи законно? От тут, друзі, я хтів спочатку призадуматись… А згодом сам собі посміхнувся: відтепер мені по-перше, зовсім непотрібна фахова діагностика знаних академіків та професорів стосовно психічного стану пацієнта, по-друге, корисно бути людиною начитаною, адже про те, чи можна бути трошки вагітною, світова література вже давно розповіла людству.

Ну, й нарешті: кремлівський карлик вирішив, що саме він теперечки є вершителем доль \”рєспублік свабодних, каторих сплатіла вєлікая русь\”??? А чи не забагато він узяв на себе? Вже вважає себе \”втарим послє Бога\”?

Ой, не знаю. Невже після того, як він показав себе в усій красі не лише перед Україною, а перед цілим світом, він зробив добро для свого Царства Московського? Не думаю. А думаю й з кожним днем, з кожною годиною все більше упевнююся, що якраз із цих днів і розпочинається ера краху імперії. І закінчиться ця імперія хіба що саме царством. Не думаю, що великим за протяжністю кордонів…

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x