Черкаські каратисти здобули перемогу

Черкаські каратисти здобули перемогу

Черкасці – найвправніші каратисти. Це вони довели на першому відкритому чемпіонаті міста з годзю-рю карате. У них взяли участь не лише спортсмени від Черкащини, а й з інших регіонів України. За нагороди турніру змагалися представники аж 11 клубів. Не лише місцеві. Тут каратисти з Тульчина, Полтави та Кобеляк. Наймолодшому спортсмену 5 років. Найстаршому – 30.

Про це повідомили на сайті «Черкаський спорт».

Спортсмени змагалися в кількох номінаціях у різних вікових групах. Вони боролися за медалі в таких видах, як ката, ката зі зброєю, шобу та повноконтактних поєдинках. Усього розіграли понад 70 комплектів нагород. У підсумку в загальному заліку перемогла команда спортклубу «Будокан» із Черкас. У її складі, зокрема, відзначилися Вадим Ращупкін, Артем Пархоменко й Артем Чуйко. А також Влад Сірман, Олег Чухлян і Руслан Бойко.

Друге місце дісталося команді з Полтавщини, а третє – спортклубу «Гепард» із Тульчина Вінницької області. Усі учасники першості вже розпочали підготовку до наступних змагань. Адже цей турнір став відбірковим етапом до чемпіонату України, який відбудеться в Одесі наприкінці березня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x