Депутати внесли зміни до бюджету Черкас на 2017 рік

Депутати внесли зміни до бюджету Черкас на 2017 рік

До міського бюджету Черкас на 2017 рік – внесли зміни. Нові корективи пов’язані з розподілом субвенцій як із обласної, так і з державної казни, а ще – перерозподілом видатків розпорядниками коштів. Загалом за бюджет із правками на сесії, яка відбулася 7 червня, проголосували 34 депутати, ще один – утримався. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

– На сьогоднішній день ми не маємо права коригувати дохідну та видаткову частини бюджету, тільки в частині офіційний трансфертів та перерозподілу між розпорядниками, – розповіла директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган та окреслила найвагоміші уточнення в головний кошторис міста.

За її словами, 8 млн грн із державного в міський бюджет буде спрямовано на компенсацію пільг та субсидій.

Разом із тим, міські депутати перерозподілили з резервного фонду ще 1,5 млн грн закупівлі необхідне обладнання в черкаські спортивні школи.

4,5 млн грн у міському бюджеті цього разу передбачили на заробітну плату працівників професійно-технічних закладів. Утім, за словами головного фінансиста Черкас, потреба в таких видатках нараз складає 18 млн грн.
450 тисяч гривень із бюджету спрямують на закупівлю нового хірургічного столу для Третьої міської лікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x