Черкаський автомайдан проти реклами «Українського вибору»

Черкаський автомайдан проти реклами «Українського вибору»

Керівник Черкаського автомайдану Руслан Зоря через соціальні мережі звернувся до власників рекламних агенцій та ЗМІ у Черкасах з пропозицією зняти рекламу «Українського вибору» як відверто проросійського руху.

«Власникам рекламних конструкцій, засобів масової інформації, операторам ринку реклами

Звернення
Черкаський автомайдан звертається до операторів рекламного ринку, засобів масової інформації, власників рекламних конструкцій з проханням не розміщувати на своїх носіях, в газетах, на інтернет-сайтах рекламу руху «Український вибір». Усім відомо, що за цим рухом стоять проросійські силb, а керівником є екс-голова Адміністрації Президента України часів Кучми Віктор Медведчук. Саме він, за твердженням багатьох ЗМІ, є радником президента РФ Володимира Путіна.
На наше глибоке переконання, реклама «Українського вибору» чи тотожних з ним рухів розпалює міжнаціональну ворожнечу в Україні і в ситуації неприхованої агресії з боку Російської Федерації є неприпустимою.

Ми звертаємося до Вас з проханням зняти подібну рекламу, яка викликає неоднозначну реакцію в суспільстві і є відверто проросійською, та замінити її на більш актуальну. Приміром, роз’яснення по мобілізаційним процесам, патріотичну рекламу, соціальну та інше. Ми вважаємо, що у цій ситуації необхідно людям нагадувати про те, в якій країні вони живуть, чому варто боронити свою Батьківщину, роз’яснювати дії у випадку оголошення мобілізації, оприлюднювати телефони гарячих ліній організацій, які приймають допомогу для наших військових у Криму чи збирають інформацію про тих, хто готовий прихистити кримчан у себе в дома.

Ми також хотіли подякувати тим власникам рекламних конструкцій, які вже зараз знімають рекламу проросійських рухів і сил. Ми переконані, що разом ми переможемо. В єднанні наша сила!
Слава Україні!»

Нагадаємо, що саме він зі своїми активістами допомагали правоохоронцям затримувати проросійських пропагандистів, які хотіли провести «з’їзд територіальних громад» у міському Будинку культури ім. І. Кулика.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x