У «Мавп» – третя перемога!

У «Мавп» – третя перемога!

«Черкаські Мавпи» здобули свою чергову бойову перемогу. Цього разу команда Максима Міхельсона на виїзді переграла СК «Кривбас». Доля матчу у черговий раз вирішилася у заключній десятихвилинці, яку переконливіше провели помаранчево-чорні. Таким чином, «Мавпи» зуміли обіграти сусіда по турнірній таблиці з рахунком 86:80. Про це “Нова Доба” дізналася на сайті Черкаський спорт.

«Кривбас» – «Черкаські Мавпи» – 80-86 (17:23; 24:17; 18:23; 21:23;)

«Черкаські Мавпи» дуже потужно розпочали гру. Солідний ривок на перших хвилинах матчу – 9:2 – став можливим завдяки агресивним діям у захисті помаранчево-чорних. Господарі зуміли оговтатися лише після кількох хвилин пресингу «Мавп». Вивів «Кривбас» з легкого нокдауна Мальчевський, причому лідер криворіжців двічі влучив з дальньої дистанції і зрівняв рахунок, за якусь хвилину черговий триочковий Віталія вивів «Кривбас» уперед – 15:11. Після цього вагоме слово сказали гравці «Мавп», які вийшли з лавки запасних, вони, підсилені Чумаковим, значно продуктивніше відіграли, ніж їх візаві. В результат,і «Мавпи» виграли стартовий відтинок матчу -23:17. А Чумаков вже після першої десятихвилинки мав у своєму активі 9 очок та 5 підбирань.

Виклик індивідуальної результативності Ігоря прийняв Мальчевський. Віталій провів майже бездоганну першу половину. Причому протягом неї форвард не лише здобув 21 очко, а й підставив плече партнерам у важливий момент. Додати до цього триочковий Короткова – і зміну лідера у середині другого періоду можна назвати закономірною – 35:31 – для «Кривбаса». Наприкінці першої половини Куліш спромігся скоротити відставання, але все ж «Мавпи» пішли на велику перерву, мінімально програючи – 40:41.

У третьому періоді «Мавпи» дещо виправили свій жахливий відсоток реалізації триочкових після першої половини. По черзі важливі дальні влучання реалізували Куліш, Кобець та Чигринов. Трохи згодом Кобець ефектно вдарив згори, що допомогло «Мавпам», нарешті, повести у рахунку – 51:49.Однак після тайм-аута господарям вдався важливий ривок – 6:0, який цілком міг вплинути на загальний підсумок матчу. Завів черкасців у потрібний час Джамал Бойкін, який до цього перебував у тіні. Чотири очки та результативна передача Джамала поспіль внесли свої корективи. Причому «Мавпи» зуміли надпродуктивно використати заключні секунди третього періоду, до зусиль Бойкіна доклався і Чигринов, який перехопив м’яч та під акомпанементи сирени влучив триочковий – 63:59 – для «Мавп».

Єфектний ривок наприкінці третього періоду продовжився і в наступній десятихвилинці, як результат, «Мавпи» здобули 9 очок поспіль. Повернули у гру в черговий раз свою команду Кондратовець та Мельчевський, які по черзі реалізували свої триочкові атаки і зрівняли рахунок – 67:67. Відразу відповідальність на себе взяли лідери «Мавп» – Бойкін та Кальніченко, вони по черзі реалізували важливі атаки і дали можливість «Мавпам» відірватися на безпечну відстань – 80:73. Приблизно таку ж різницю у рахунку зафіксувала і фінальна сирена – 86:80.

\”К\”: Мальчевський (32 + 7 підбирань), Анісімов (20 + 6 підбирань), Кондратовець (11)

\”ЧМ\”: Бойкін (17), Кобець (14 + 7 підбирань), Чумаков (13 + 9 підбирань), Кальніченко (10 + 7 підбирань)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x