Черкащан запрошують відзначити Олімпійський день

Черкащан запрошують відзначити Олімпійський день

10 червня в Черкасах відбудеться Олімпійський день. Відзначать його масштабним символічним олімпійським забігом вулицями міста на 1400 метрів. Усіх прихильників здорового способу життя чекаємо на площі Богдана Хмельницького. Старт забігу дасть Олімпійський чемпіон, володар єдиного олімпійського «золота» на Черкащині Андрій Хіміч. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Олімпійський день – традиційно родинне свято спорту, тож долучитися запрошуємо дорослих і дітей. Для маленьких учасників Олімпійського дня заплановані розваги та легкоатлетичний забіг на невеликі дистанції в сквері Богдана Хмельницького. На бігунів чекають сертифікати учасників та призи.
Черкащан запрошують відзначити Олімпійський день
Програма заходу така:
9.30 – початок реєстрації учасників Олімпійського дня на площі Богдана Хмельницького
10.00 – руханка
10.30 – старт забігу від площі бульваром Шевченка, далі вулицею О.Дашковича до скверу Богдана Хмельницького

У сквері відбудеться відзначення спортивних організацій, вручення учасникам забігу сертифікатів та пам’ятних сувенірів, а також дитячі забіги для діток разних вікових категорій на дистанції 30 та 60 метрів.

Захід відбудеться за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської міської ради, відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, обласного центру «Спорт для всіх».

Олімпійський день традиційно присвячується заснуванню Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x