Біля Умані затримали вантажівку зі спиртовою сумішшю невідомого походження

Біля Умані затримали вантажівку зі спиртовою сумішшю невідомого походження

Вантажівку, водій якої перевозив бочки зі спиртовою сумішшю невідомого походження, працівники поліції зупинили на стаціонарному посту міста Умань. За фактом незаконного транспортування з метою збуту підакцизного товару відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Співробітники Уманського районного відділення поліції на 212 км автодороги Київ-Одеса за порушення правил дорожнього руху зупинили вантажний автомобіль. В ході поверхневого огляду транспортного засобу, на який водій надав дозвіл, у вантажному відділенні автомобіля правоохоронці виявили ємності різного об’єму, від яких відчувався різкий запах спирту. Відповідних дозвільних документів на вантаж водій не надав.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділення поліції. Вантажний автомобіль, в якому було 4 бочки ємністю 200 літрів кожна з рідиною, що за зовнішніми ознаками нагадує спирт, 15 каністр по 20 літрів кожна та 8 опечатаних ємностей з рідиною невідомого походження було доставлено до відділення поліції. Як зазначив водій вантажівки, походження даної рідини йому невідоме, товар йому не належить, а сам чоловік здійснює лише його транспортування з міста Києва до Одеси. Достовірність його слів буде з’ясована в ході досудового слідства.

За вказаним фактом відкрито кримінальне правопорушення передбачене частиною 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції. Розпочато досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x