Наступного тижня в Черкасах обмежать рух транспорту заради випусників

Наступного тижня в Черкасах обмежать рух транспорту заради випусників

21 та 24 червня у середмісті Черкас на кілька годин перекриють бульвар Шевченка. Усе заради проведення міського свята випускників. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Зокрема, 21 червня проїзд бульваром обмежать із 15.00 до 16.30 на відрізку від вул. Б. Вишневецького до вул. Остафія Дашковича. У цей час триватиме репетиція заходу.

Тоді як 24 червня із 17.30 до 18.00 перекриють непарну сторону бульвару Шевченка між вулицями Богдана Хмельницького та Митницькою для шикування колони випускників.

Цього ж дня із 18.00 до 18.30 обмежать проїзд непарною стороною бульвару на відрізку між Митницькою та вулицею Байди Вишневецького.

А ще – із 17.30 до 20.00 закриють проїзд бульваром Шевченка на відрізку від вулиці Байди Вишневецького до Остафія Дашковича. У цей час тут триватимуть урочисті з нагоди свята випускників.

Безпеку руху транспорту й пішоходів на час перекриття бульвару забезпечуватиме управління патрульної поліції.

Водночас, відсьогодні до 19 червня для проїзду закриють ще одну ділянку вулиці Героїв Дніпра через будівництво мере водовідведення та зливової каналізації. Заборона руху транспорту діятиме на відрізку між вулицею Козацькою та будинком № 7 по вулиці Героїв Дніпра.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x