У Черкасах триває капітальний ремонт доріг

У Черкасах триває капітальний ремонт доріг

Міський голова Анатолій Бондаренко тримає на особистому контролі хід проведення відповідних робіт, цього тижня проінспектувавши вулиці Героїв Дніпра та Оборонну.

За словами Анатолія Васильовича, з боку міської влади зроблено все для якомога швидшого проведення зазначених робіт – розроблено проектно-кошторисну документацію, проведено тендери, забезпечено фінансування. Тож підрядним організаціям – переможцям надано усі можливості для повного виконання ремонту черкаських доріг. Проте дещо гальмують цей процес заводи, які виготовляють асфальт. Оскільки вони просто не встигають виготовити необхідний обсяг асфальтобетону. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

– Проте я впевнений найближчим часом ця ситуація налагодиться, – зауважив міський голова

Щодо темпів виконання ремонту по вул. Героїв Дніпра, Анатолій Бондаренко сказав, що там немає питань до підрядника. Через тиждень планується укладання верхнього шару ЩМА. Також на часі – виготовлення проекту реконструкції третьої черги вул. Героїв Дніпра до вул. Козацької. Вже оголошено конкурс на проведення відповідних робіт.

Тоді як стосовно вул. Оборонної – керівники організації, яка виграла тендер на проведення відповідних робіт, запевнили міського голову, що за два місяці будуть завершенні усі роботи. Зокрема, й з облаштуванням вуличного освітлення та тротуарів. Тоді як впродовж найближчих трьох тижнів буде здійснено укладання асфальтобетонного покриття по вул. Оборонній.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x