Більше ніж 3,5 мільйона гривень витратили на ремонт доріг у Каневі

Більше ніж 3,5 мільйона гривень витратили на ремонт доріг у Каневі

Станом на кінець травня ямковий ремонт було виконано по вулицях Київська, Б. Хмельницького, Героїв Небесної Сотні, Енергетиків, Набережна 1-ї лінії, Т. Шевченка, О. Кошового, Маршала Рибалка, Дорошенка, Комарова, Шкільна та на площі Соборна. Загалом по Каневу було «залатано» ям на суму близько півтора мільйона гривень. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міськради.

Капітально проведено ремонти дорожнього покриття поки що на трьох вулицях – Чкалова, Успенська і Завойка. В цілому на суму 1 880 977 грн.

– Допіру місцеві жителі, які проживають на вулиці Чкалова, асфальту не бачили, – зізнається Канівський міський голова Ігор Ренькас. – Наразі тут покладено 2700 кв. м. новенького дорожнього покриття.

На вулиці Завойка також оновлена дорога. Покладено більше 2000 кв. м. асфальту. Дітлахи повибігали з дворів і катаються тут на велосипедах, роликах, скейтах…

Простягається вона аж до садівничого товариства «Мічурінець». Дачники теж радіють.

– Іноді, щоб зекономити час на дорогу, брали таксі і за 20 гривень доїжджали до дачі. Наразі таксисти обирають шлях через вулицю Завойка і поїздка виходить навіть дешевше, – говорять люди.

Натепер, за словами міського голови, працівники ПП «Канів-Граніт» (керівник Абов Авеян) проводитимуть ямковий ремонт по вулицях Героїв Дніпра, 206-ї дивізії і Маяковського.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x